U Njujorku je održana premijera filma “Pokemon Detektiv Pikachu”, a s Ryanom Reynoldsom došla je i Blake Lively koja je tom prilikom pokazala trudnički trbuščić. Ryan i Blake već imaju dvoje dece, a prekrasna glumica ovog puta zablistala je u jednostavnoj žutoj haljini na bretele.

Haljinu potpisuje brend Retrofête, a trudnički je trbuščić dodatno naglasila kaišem.

Blake je kosu uvila u raskošne loknee, dok je haljinu iskombinovala s jednostavnim, sivo-belim sandalama. Ovaj šarmantni par neretko nas oduševljava šaljivim objavama na društvenim mrežama. Venčali su se pre sedam godina, a imaju već dve djevojčice – četverogodišnju James i dvogodišnju Inez.

(Pokorila Pariz: Blake Lively najbolje odevena na Dior reviji)

42-godišnji Reynolds nedavno je izjavio kako on i 31-godišnja Blake ne snimaju filmove u isto vreme kako bi se mogli viđati:"Ako ona snima film na Tajlandu, a ja u Vankuveru, jednostavno se nikad ne bismo mogli videti. Mi radimo kao jedno i tako stvarno dobro funkcionišemo."

(Efektan režim ishrane i sistem treninga: Blake Lively otkrila kako je povratila liniju nakon druge trudnoće)


Ryan u filmu tumači jednu od glavnih uloga.

Naime, animiranom liku Pikachua Reynolds je posudio svoj glas, a u glumačkoj postavi pridružili su mu se Justice Smith i Kathryn Newton.

Preuzeto sa portala: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/