Da su se u vreme Marie Antoinette nosile ovakve haljine: uske i kratke, onda bi ovaj model definitivno bio jedan od popularnijh.

Ali vreme Marie Antoinette je prošlo, međutim čuvena australijska modna kuća Zimmerman, očigledno je bila inspirisana ovom, ništa manje čuvenom epohom.

(Zavirite u dom brazilske lepotice: Alessandra Ambrosio živi u rajskoj vili)

Zimmerman je poznat kao fashion forward brend čiji je naglasak na ženstvenim modelima, a poprilično je omiljen među poznatim damama, pogotvo kada su u pitanju nešto svečanije toalte za crveni tepih.

Iako haljina koju je ponela prelepa Brazilka predstavlja sve ono što ova modna kuća preferia kao prepoznatljiv stilski potpis, ipak je u pitanju model koji ne bi mogao da iznese praktično niko ko ne poseduje ovakvu figuru.

(Toples boginja: Kampanja aksesoara u kojoj je Alessandre Ambrosio zasenila reklamiran nakit)

Količina mašni poprilično je preterana, a u kombinaciji sa materijalom i naborima, zaista nije najsrećniji spoj, ipak Alessandra to i te kako uspeva da iznese i izgleda fantastično!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/