To je samo još jedan dokaz koliko su oboje u poslednje vreme uspeli da se udalje od javnosti i posvete porodičnom životu.

Eva i Ryan su se upoznali na snimanju filma "Gresi očeva" 2011. godine, te su iste godine i uplovili u romansu.

(Eva Mendes u ležernim izdanjima: 4 kombinacije za svaki dan omiljene nam Kubanke)

Njih dvoje su u skladnoj i mirnoj vezi nešto više od osam godina i imaju dve ćerkice: Amandu i Esmeraldu. Ryan je jednom prilikom za časopis People otkrio da su upravo njih dve jedan od glavnih razloga zbog kojih čuvaju svoju privatnost. 

Lepu američku glumicu i modela, 45-godišnju Evu Mendes već duže vreme nismo imali prilike da vidimo na malim ekranima, a čini se da će tako i ostati još neko vreme.


"Kad bih počela da radim, to bi značilo da budem daleko od svojih ćerki", izjavila je, ali i priznala da je zapravo "opsednuta" svojom decom i da ne želi da ih napušta.

Eva se zbog majčinstva povukla i iz glume, a sada je u intervjuu za časopis Women's Health, čija je nova zvezda naslovnice, otkrila da dobar deo svog života uopšte nije htela biti majka.

"Majčinstvo mi nije bilo ni na kraj pameti. Onda se dogodio Ryan Gosling. Kada sam se zaljubila u njega, sve je dobilo smisao. Htela sam da imam njegovu decu", ispričala je Mendesova i dodala kako danas uživa u ulozi majke.

"Ja sam samo mama i zbog toga sam i više nego srećna", izjavila je.

Izvor: Stil/ Index.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/