Volimo Ditu i njen prepoznatljiv stil, koji je uvek damski i uvek inspirisan prolim epohama, na prvom mestu 30-im, 40-im i 50-im godinama prošlog veka.

Međutim, razlog zašto Ditu uvek naposletku izdvojimo od ostalih street style ikona koje vešto implementiraju ovaj stil u modernom dobu, jeste taj što Dita ume da iznese i one krajnje jedostavne komade na visokom nivou.

Pod visokim nivoom podrazumevamo naravno upravo taj prepoznatljivi damski i šik izgled, ali i hrabrost da se vintage moda implementira u modernom ruhu.

(7 načina da nosite najeksplozivniju boju proleća)

Teško da bi nam palo na pamet da se prošetamo u crvenoj suknji i belim najlon čarapama, ali nakon ove Ditine demonstracije definitivno bi!

(Dita Von Teese: Vitaminski koktel koji čuva liniju poznate dame)

Bela bodi bluza tri četvrt rukava i crvena suknja A kroja sa zanimljivom aplikacijom printa jagoda u spoju sa belim mokasinama i najlon čarapama takođe bele boje izgledaju kao savršena prolećna kombinacija, zaokružena mačkastim naočarima sa okvirima bele boje i crvenim karminom.

Prepisujemo ovaj vintage look 1/1.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/