Poznavaoci mode i večnih trendova znaju vrlo dobro šta treba da sačinjava jedan ormar.

Bela košulja koja odoleva vremenu, džins koji savršeno izdužava figuru, baletanke koje mogu da se kombinuju apsolutno sa svim - samo su neki od komada koje osobe od stila mora da poseduju.

Na ovoj listi ipak nikako ne sme da izostane mala crna haljina.

Jer mala crna haljina nas može spasiti u "kriznim" situacijama, bez obzira da li je u pitanju neko iznenadno venčanje ili bilo koji drugi događaj.

(Osam spavaćih soba slavnih žena o kojima sanjamo)

Scarlett Johansson takođe zna sve prednosti posedovanja jedne ovakve haljine. Međutim, u njenom slučaju, taj komad nije neka obična LBD kreacija u koji vredi investirati, već jedna statement haljina koja ističe figuru te ima detalje zbog kojih je neobična, nesvakidašnja i must have.


Naime, glumica se pojavila na gostovanju u emisiji Jimmy Kimmela, noseći malu crnu haljinu na bretele sa ovalnim dekolteom i prišivenim svetlucavim vezom koji je prekiro dekolte, te porub kod džepa, te celoj kreaciji dao jedinstvenu notu.


Naime, čitav gornji deo haljine prekriven je okruglim kristalima, do visine ispod grudi, kao i po obodima prednjih džepova, sveukupno dajući svečan dodir, ali i u isto vreme izazovan momenat haljini.

Obuća je takođe bila glam - crne sock čizme na špic sa kristalnom šnalom i tanke hulahopke ispratile su seksi glumičine noge, dok je sveden beauty sa podignutom punđom pokazao da je prirodna lepota i dalje najbolji "aksesoar" ove glumice koja promoviše najnoviji Avengers film.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/