Manekenka se na venčanju dizajnera Marca Jacobsa pojavila u širokom odelu nalik na one koje su R’n’B pevači nosili u devedesetim godinama.

Odelo je odlikovala neutralna zemljana boja s blagim svilenkastim odsjajem, ispod koga je lepa Kaia kombinovala crni top. 

Pantalone odela isticale su se izuzetno širokim krojem nogavica, a u struku su se sužavale tako da prate liniju tela, dok su ramena sakoa takođe bila oversized kroja, te dugih rukava.

(Stajling za pet: Kaia Gerber ponela na Versace reviji najbolji zimski look koji smo videli u braon nijansama)

Uz ovu modnu kombinaciju iz 90-ih obukla je otvorene, crne cipele s visokom potpeticom i torbicu koja se nosi preko ramena.

Outfit izuzetno podseća na stil od pre trideset godina, pogotovo kada je u pitanju boja, koju smo već imalil prilike da vidimo na pojedinim trendseterkama.

(Boginje pisti i editorijala: Da li su supermodeli iz 90-ih zaista nezamenjivi?)

Treba naravno uzeti u obzir da ono što čini ovaj modni komad izuzetnim jeste dobar kroj koji je prilagođen figuri modela.

Iako Kaia Gerber u ovom modnom izdanju izgleda fantastično kao i uvek, pitamo se ipak koliko bi se devojaka stvarno odlučilo da ponese model sa ovako prenaglašenim proporcijama odela.

Izvor: Elle Croatia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/