Te je još jednom oduševila javnost svojim modnim odabirom - prugastoj košulja-haljini koju je obukla za sastanak sa suprugom venecuelanskog predsednika, Fabianom Rosales, u rezidenciji Mar-a-Lago, piše Stil.

(Stilski duel dve velike modne ikone današnjice: Tri dana fenomenalnih modnih dvoboja španske kraljice Letizie i prve dame Argentine)

Pre ovog susreta, Melania Trump je odlučila da poseti jednu osnovu školu u Palm Biču kako bi promovisala svoju kampanju "Be Best".

Prilikom susreta sa zaposlenima i učenicima, prva dama je osvanula u zanimljivom prugastom modelu košulja haljine koji je laskavim krojem i pojasom naglasio njenu skladnu figuru.

Reč je o plavo-beloj kreaciji s potpisom američkog dizajnera Dereka Lama, a ovu haljinu prva dama je uparila sa maslinasto zelenim salonkama.

U identičnom izdanju Melania je u floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago ugostila Fabianu Rosales, suprugu samoproglašenog privremenog predsednika Venezuele, Juana Guaide.

Bela kuća je objavila nekoliko fotografija susreta koji je Melania na svom službenom Tviter profilu nazvala inspirativnim.

Izvor: Autor tportal.hr/Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>https://www.instagram.com/elleserbia/