Princ Harry će uskoro postati otac, a njegova rođaka Zara Tindall je pokazala koliko veruje u njegove roditeljske sposobnosti tako što mu je poverila da bude kum njenoj devetomesečnoj ćerki Leni, piše Stil.

(Pravo sa piste: Meghan Markle u skupocenom smaragdnom kostimu s potpisom Erdema)

Princ i njegova supruga Meghan Markle došli su zajedno na krštenje u crkvu Svetog Nikolasa u Glosterširu. Meghan, čiji je termin za porođaj u aprilu, obukla je široki kaput kako bi pokrila veliki trudnički stomak.

Uz kaput je uparila crnu beretku, ali i četvrtastu torbicu koju je nosila već nekoliko puta -dizajn njene dobre prijateljice Victorie Beckham.

Tamno bordo kaput sa dva reda dugmadi mnoge je podsetio na onaj koji je Jackie Kennedy nosila tokom predsedničke kampanje njenog supruga kada je i sama bila u drugom stanju.

Ovo nije prvi put da Meghan Markle porede sa čuvenom prvom damom, jer su pre dva dana stručnjaci za modu povezali njenu kombinaciju sa poslednjeg pojavljivanja sa kombinacijom kakvu je Jackie O nosila tokom posete Parizu 1961. godine. 

Činjenica da je ovo identičan kaput kakav je nosila Jackie ne bi nikoga iznenadila budući da je ovaj Diorov kaput model iz pedesetih godina prošlog veka, a nabavljen je iz omiljene luksuzne prodavnice stare garderobe Amal Clooney - William Vintage.

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/