Najpoznatija kao model, jedno od najčuvenijih lica 80-ih, koje se pojavila na stotinama naslovnih stranica širom sveta, lepa i talentovana Christie dokazala se i u glumačkim vodama.

Međutim, ono što je neverovatno jeste da ova lepa Amerikanka iz Mičigena sa svojih 65 i dalje krasi naslovnice modnih magazina i izgleda senzacionalno.

Upravo to je slučaj i sa njenom poslednjom naslovnicom za britanski magazin Bella, kao i tokom njenog pojavljivanja na događaju koji je ovaj magazin priredio.

(Godine se na njoj ne primećuju: Christie Brinkley otkrila 7 tajni svog mladolikog izgleda)

Christie se pojavila na crvenom tepihu u na prvi pogled prilično ležernom izdanju, ali izgledavši bolje od mnogo mlađih zvanica.

Jedan od razloga za to svakako jeste i sam fizički  izgled lepe Christie, koji je na zavidnom nivou, njen prepoznatljivi osmeh i harizma kojom pleni u svakom trenutku, ali i njen modni izbor.

Naime, proslevljena manekenka opredelila se za klasično odelo koje se sastojalo od nešto dužeg ustručenog sakoa na dvoredno kopčanje, te pantalona koje dolaze u kompletu.

(Dva modela haljina koja će obeležiti proleće)

Iako je većini za oko zapao njen prilično akcentovan dekolte, činjenica je da je za glavni utisak odgovorna zapravo praktično zračeća žuta boja, inače vodeća nijansa ove prolećne sezone.

Uz upečatljivo odelo koje potpisuje Marc Cain, Christie je kombinovala klasične bele adidaske i održala nam svima lekciju iz sportske elegancije, koja je i te kako dostojna crvenog tepiha.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/