Iako iza sebe ima jedan brak, nekoliko propalih veza i petoro dece sa tri različite žene, glumac je spreman na ovaj veliki korak, piše Stil.

Njegova izabranica je Phillipa Coan, 14 godina mlađa psihološkinja sa kojom se zabavlja od 2015.

(Najjači holivudski glumac otkriva svoj trening za novi Men's Health)

Da podsetimo, Jude Law je sa svojom bivšom suprugom, Sadie Frost, bio u braku šest godina - od 1997. do 2003. u kome je dobio troje dece: Rafferty, Iris i Rudy. 

(The look of love: 6 najbolje odevenih parova na dodeli Oskara 2019.)

Nakon raspada tog braka glumac je bio izuzetno aktivan u ljubavnom životu, ali ipak nijedna žena nije uspela da ga do kraja zadrži za sebe, čak ni ona sa kojom je dobio dete - do sada.

Naime, Jude ima još dve ćerke – Sophiu koju je dobio sa američkim modelom Samanthom Burke i Adu koju mu je rodila britanska muzičarka Kathryn Hardie.

Treba napomenuti i njegovu vezu sa šarmantnom glumicom Siennom Miller koju je prevario sa dadiljom svoje dece. Tu nije bio kraj njihovoj romansi jer mu je Sienna par godina nakon ipak prešla preko toga, ali par uprkos svemu nije opstao i 2011. godine su se konačno razišli.

Iako su svoju vezu odlučili da drže daleko od očiju javnosti, Jude je o svojoj izabranici svojevremeno izjavio: "Ona je samo moja i ničija više. Presrećan sam sa njom. Naša je veza vrlo intimna i privatna i mislim da upravo zbog toga što nismo deo javnog života naša veza tako dobro funkcioniše." 

izvor: Stil/cover.style

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/