Nakon što je mnoge iznenadila dolaskom u Njujork i to u podmakloj trudnoći, da bi se ispostavilo da je povod za sve bio baby shower koji je priredila juče, Meghan se potrudila da on budu u krugu najbližih prijateljica.

Među 15 zvanica koliko ih je Markle pozvala našle su se Abigail Spencer (glumica koja je zajedno sa Meghan igrala u Suits), dizajnerka Misha Nonoo, njena najbolja prijateljica Jessica Mulroney, Priyanka Chopra Jones, zatim Serena Williams ali i Amal Clooney.

(Amal već nosi boju koja će obeležiti 2019: Poznata advokatica u preskupom Oscar de la Renta kostimu na dodeli Nobelove nagrade)

Supruga holivudskog glumca na specijalan događaj došla je odevena u satenski kombinezon Sergia Huudsona bez rukava u vatrenocrveneoj boji sa narandžastim podtonom, preko kog je prebacila crni Chanel kaput, dok je na nogama imala omiljene Gianvito Rossi salonke sa metalno zlatnom štiklom i vrhom dok je ostatak bio proziran PVC.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/