Prva dama Melania Trump održala je govor podrške, nakon kojeg je dobila gromoglasan aplauz, ali i privukla sve poglede, kao i obično - zbog stajlinga, piše Stil.

Naime, lepa 48-godišnja Slovenka za ovu priliku je izabrala beličastu haljinu A kroja, sa neobičnim cvetnim dezenom, kojim dominira crvena boja.

Uz šik toaletu, koju potpisuje sve popularnija urugvajska dizajnerka Gabriela Hearst, ponela je crvene salonke sa vrtoglavo visokom potpeticom, dok su šminka i frizura bile sasvim jednostavne, kao što smo i navikli kada je reč o Melaniji.

(Pet najboljih kožnih izdanja Melanije Trump)

Ipak dok su neki pozdravili izbor ove haljine, mnogi su konstatovali da je ovaj dezen ipak bio nekako "tetkast" za lepu figuru prve dame SAD-a, te da njoj i dalje najbolje stoje jednobojne haljine, kao i one sa kolor blok momentima.

foto: AP / Andrew Harnik

(Melania Trump u najlepšem ružičastom kaputu koji smo videli)

U slučaju cvetnog dezena jedino kod Melanije "funkcioniše" onaj koji je vrlo diskretan, apstraktan ili zagasit kao kada je za susret sa španskom kraljicom ponela Valentino haljinu maslinaste podloge i belih cvetnih otisaka. 

Nakon što su završili sve svoje obaveze, Melania je obukla dugački sivi kaput i zajedno sa Donaldom i njihovim sinom Baronom zaputila se nazad u Vašington. 

foto: EPA / Olivier Douliery

izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/