Prva dama Amerike Melania Trumpnedavno se vratila zvaničnim dužnostima, a na radost mnogih dama širom sveta koje kopiraju njen stil odevanja, ponovo imamo priliku da vidimo njene fenomenalne odevne kombinacije, piše Stil!

Lepa Slovenka je zajedno sa mužem Donaldom Trumpom u Beloj kući dočekala predsednički par Kolumbije, a za ovu priliku odabrala je prelep ružičasti kaput o kojem jedna prosečna žena može samo da sanja.

Upečatljivi kaput Princess of Wales (inspirisan pokojnom Dajanom, koja je nosila titulu princeze od Velsa), sa potpisom luksuzne modne kuće Fendi odlikuje pepito desen, kao i krzno oko ručnih zglobova, čija cena iznosi više od 3.500 dolara.

(Pet najboljih kožnih izdanja Melanije Trump)

Od detalja tu je jedino pojas kaputa, uz koji je Melania ponela salonke sa visokom štiklom u bež boji.

foto: EPA / Michael Reynolds

Kada je reč o modi, oduševila nas je i prva dama Kolumbije Maria Juliana Ruiz Sandoval, koja je doputovala u Ameriku u crno beloj haljini dugih rukava i modernom predimenzioniranom blejzeru neboplave boje, uz koje je ponela crne špic cipele i prelepu belu torbu.

foto: EPA / Michael Reynolds

Čiji stil vam se više dopada - Melanije Trump ili Maria Juliane?

Podelite sa nama u komentarima!

izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/