Ona odlično izgleda u sportskim kombinacijama, još bolje u onim elegantnim na crvenom tepihu, sjajno kada je u pitanju street style, a senzacionalno na svojim nastupima.

istina je i da ume ponekad da nas iznenadi, pa i šokira svojim modnim izborom, ali isto tako ovi potezi demonstriraju njenu stilsku odvažnost, a ona je poprilična.

J. Lo jednostavno voli da iznenadi i celokupnom stajlingu da onaj svoj poseban stilski pečat, pa makar to bio i samo jedan detalj, kao što je slučaj kada je u pitanju ovo izdanje.

(Danima jedna od najgledanijih i najšokantnijih fotografija Jennifer Lopez)

Za gostovanje u čuvenom večernjem talk show-u "Jimmy Kimmel Live!", pevačica se opredelila za sivo odelo blagog oversized kroja.

S obzirom da bi jepantalone dubljeg struka i kraćih nogavice dodatno učinile nižom i krupnijom, Jennifer je "produžila" visinu parom fantastičnih vrtoglavih potpetica.

(Ponosna na svoje telo: Jennifer Lopez otvoreno o kritikama na račun svog izgleda)

Crvena štikla na čizmicama maksimalno je došla do izražaja zahvaljujući činjenici da su i čizmice takođe bile sivog tona, kao i odelo koje je ponela.

Sivilo je razbijeno jednostavnom body majicom u beloj boji, a izgled zaokružen sunčanim naočarima, te visoko podignutim repom.

Ni jedna oblina nije istaknuta, ali je seksepil J.Lo i te kako došao do izražaja, možda i više nego inače.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/