Južnoafrička lepotica Charlize Theron postala je glavna zvezda gala večere organizacije Cinema for Peace u sklopu filmskog festivala u Berlinu, a u gotovo identičnom stajlingu na zabavi uoči dodele muzičkih nagrada Grammy zablistala je slavna 60-godišnja glumica Sharon Stone.

Aktuelnu sezonu dodele nagrada južnoafrička lepotica započela je serijom besprekornih izdanja na crvenom tepihu, a ništa manje spektakularno izdanje nije imala na gala večeri koju je u sklopu filmskog festivala u Berlinu tradicionalno organizovala fondacija Cinema for Peace kojoj je cilj podizanje svesti o društvenoj važnosti filmova.

(Novi par Holivuda: Brad Pitt u vezi sa glumicom koju Angelina Jolie ne podnosi)

Na svečanom događanju slavna 43-godišnja glumica pojavila se u crnoj haljini sportskog izgleda s potpisom modne kuće Dior za koju godinama nastupa kao zaštitno lice poznatog parfema.

Diorova kreacija, koja je svetu predstavljena u sklopu nadolazeće prolećne kolekcije, ističe se mrežastom tkaninom ispod koje se nazirao crni top, bodi i helanke.


Izdanje u sportskom duhu Theron je ublažila crnim stileto cipelama s potpisom slavnog Christiana Louboutina, a na crvenom tepihu privlačila je i pažnju otkačenom frizurom ukrašenom mnoštvom ukosnica.

Poput Charlize u gotovo identičnoj haljini u Los Anđelesu na zabavi muzičara Stevena Taylera uoči dodele nagrada Grammy zablistala je fatalna Sharon Stone.

Zvezda filma "Basic instinct" plenila je poglede seksepilom u mrežastoj crnoj haljini koja je otkrivala bodi, a odvažno izdanje stilizovala je Diorovom torbom lakiranog sjaja i Fendijevim čarapa-čizmama s visokom potpeticom.

Mladolik izgled u šestoj deceniji života, Sharon je naglasila pristojnom šminkom, dok se po pitanju nakita odlučila za zlatne minđuše i efektan prsten.

izvor: tportal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/