Fenomenalan povratak Carrie Bradshaw: Sarah Jessica Parker ponovo u svojoj čuvenoj ulozi (Video)

foto: Profimedia

01. 02. 2019.

Kome još treba "Sex and the city 3" pored ovog?

Iako se još ne zna konačna sudbina trećeg dela (snima se, ne snima se), SJP je uspela da nam bar na tren obezbedi novu epizodu svog alter ega - Carrie Bradshaw.

Naime, za potrebe Super Bowl reklame, Parker je opet "oživela" lik kolumnistkinje i fashion queen, lude za Manolo Blahnik cipelama koja u Njujorku traga za ljubavlju, i to sa svoje tri najbolje prijateljice. 

Da nas ovo čeka, nagovestila nam je glumica pre nekoliko dana kada je na svom Instagramu postovala video sa ulica Njujorka gde smo je videli odevenu u sličnom izdanju kao sa početne špice čuvene serije čija premijera je bila pre dvadeset godina.

(Ko će umreti u trećem delu Sex and the city filma?)

U samoj reklami koja je snimljena za Super Bowl i jedan brend piva, SJP se kao Carrie pojavljuje u restoranu na piću i umesto Cosmopolitana, naručuje upravo to pivo što izaziva šok konobara i muzičara. Jer to je Carrie!

(17 zanimljivih činjenica koje niste znali o omiljenoj seriji "Sex and the city")

Naravno, sve prati muzika iz serije za dodatni naboj. Uskoro se pojavljuje i još jedna celebrity osoba - glumac Jeff Bridges, odeven kao u svojoj nezaboravnoj ulozi iz 1998. (The Big Lebowski) u kojoj je pio koktel sa vodkom White Russian i koji takođe izaziva šok poručivanjem piva. 

Uostalom, pogledajte u nastavku ceo video:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin