Na sinoćnoj dodeli SAG nagrada u Los Anđelesu, Emily Bluntnominovana je za najbolju sporednu glumicu u horor-drami The Quiet Place, za koji režiju potpisuje upravo njen suprug John Krasinski.

Emily je nominovana pored koleginica: Emma Stone, Rachel Weisz, Amy Adams i Margot Robbie, a ovo je njena prva pobeda od kada je počela sezona dodele nagrada, te je glumica bila vidno šokirana kada je izgovoreno njeno ime.

(Red carpet kraljice: 7 dama koje su briljirale na dodeli SAG nagrada)

FilmThe Quiet Place, koje potpisuje njen suprug John Krasinski, svoj bioskopski debi imalo je tokom leta prošle godine i baš niko nije očekivao toliko zreo film, koji potpisuje ovaj glumacnajpoznatiji po ulozi u fenomenalnoj humorističnoj seriji The Office.

U filmu John takođe tumači i vodeću mušku ulogu, dok Emily tumači vodeću žensku, i baš kao i u stvarnom životu, tako i u onom scnenskom, njih dvoje su odličan duo.

(Zavirite u luksuzni njujorški stan Emily Blunt i Johna Krasinskog)

Tako da glumičine reči hvale upućene mužu kada je dobila SAG priznanje, zaista imaju uporište u realnosti, ali to nikako ne znači da Johnu sasvim sigurno ne znače stostruko više kada ih Emily izgovori javno, neočekivano i iz srca, tako da se on, upravo tu javno rasplače pred svima.

U nastavku pogledajte video:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/