Od kada se prošle godine zvanično razveo od Melanie Griffith, čuveni 58-godišnji glumac na medijski propraćenim događajima počeo je da se pojavljuje sa nepoznatom lepoticom.

Njeno ime je Nicole Kempel, dve decenije mlađa je od Antonia, a po zanimanju je bankarka, tačnije: investicioni kosultant.

Kruže i glasine da se u mlađim danima bavila modelingom.

Ipak, nama je većina ovih informacija zanemarljiva u odnosu na njen odvažan, šik stajling koji je prošetala na Critics' Choice dodeli nagrada.

Nicole se pojavila u kombinaciji suknje i topa koji maksimalno ističu njenu zanosnu siluetu.

(Najglamurozniji parovi u istoriji)

Duga čipkana suknja u crnoj boji isticala se šik detaljem u vidu mini šlepa, ali upečatljivost stajlinga postignuta je zahvaljujući fantastičnom topu sa leopard dezenom.

Čipka i animal printdezen uglavnom nisu najsrećnija kombiacija, ali Nicole je ovaj stajling uspela da ponese na potpuno glamurozan način.

I tome joj je pomogla i popularna frizura u vidu začešljane, tačnije zalizane kose, ali i decentni aksesoari u vidu sandala sa kaišićima i kristalima, prigodna klač torbica, te delikatne karike.

(#Couplegoals: Ovo su najpopularniji parovi Instagrama)

Tekst: Maja Bunčić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/