Da naša Ana poseduje izgled supermodela, to je nesporno od kada je prvi put zaokračila na teniski teren i zahvaljujući svojim uspesima dospela u žižu javnosti, kako domaće scene, tako vrlo brzo i one na globalnom nivou.

Njen suprug, nemački fudbaler Bastian Schweinsteiger, u svojoj rodnoj državi Nemačkoj, cenjen je koliko i u svetu, takođe upravo zahvaljujući svojim zavidnim sportskim uspesima.

Kada se ovaj par spojio, instan su postali jedan od glavnih medijskih naslova.

Njihova harizma i međusobna ljubav koja je vidljiva na apsolutno svakom snimku poznatog para, jedan su od razloga zašto su baš Ana i Bastian izabrani da u mesecu ljubavi (februaru), krase naslovnu stranicu nemačkog izdanja Voguea i to jubilarnog, 40 izdanja.

On u odelu, ona naslonjena na njegovo rame u predivnoj crnoj haljini sa upečatljivim aplikacijama, izgledaju poput nekog od najlepših holivudskih parova.

Međutim, sama priča koja se nalazi unutar magazina tek donosi pregršt predivnih fotografija ovog vidno zaljubljenog para.

Fotografije su nastale na plaži u Majorci, gde se nalazi kuća naše teniserke.

Dok sam intervju govori upravo o njihovoj ljubavi i uzajamnoj podršci koja je presudna za uspešan i skladan brak, kao i vaspitanje deteta, što oboje ističu kao krucijalnu stavku.

Predivne fotografije pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/