Vojvotkinja od Kembridža nosila je svetloplavi kaput dizajnerke Catherine Walker koji je kombinovala sa rajfom u istoj nijansi, piše Stil.

Poslednji put u prethodnoj godini Kate se pojavila na božićnoj misi u Sandringamu. Tada je javnost oduševila izborom klasičnog kaputa, ali je to ipak bilo u drugom planu budući da su svi tada pričali o njenom odnosu sa Meghan Markle.

Za svoje prvo pojavljivanje u javnosti u ovoj godini Kate the Great je odabrala skoro identičnu kombinaciju samo u plavoj boji. Vojvotkinja od Kembridža nosila je kaput britanske dizajnerke koji je kombinovala sa rajfom u istoj nijansi. 

Ova poseta crkvi Svete Marije Magdalene u Sandringamu, zajedno sa princom Williamom, bila je iznenadno pojavljiavanje vojvotkinje budući da nigde nije bilo najavljeno, a prvi službeni događaj ove godine trebalo je da bude upravo pojavljivanje princa Williama i to u sredu.

Ovaj kaput, koji je privukao dosta pažnje, Kate nije obukla prvi put.

Naime, već smo imali priliku da je vidimo u ovom izdanju u službenoj poseti Norveškoj dok je još bila trudna sa princom Louisom. Takođe, Middleton smo više puta imali priliku da vidimo sa rajfom koji se ove sezone vraća na velika vrata pa ćemo imati priliku često da ga viđamo tokom ove godine.

izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/