Naravno, naša pažnja je bila na crvenom tepihu gde smo "lovili" greške i hvalili one koji su se potrudili u domenu kompletne stilizacije.

Među damama koja su išle na rizik ali i aktuelan trend, bila je Anne Hathaway. Dok je nekolicina pozdravila leopard haljinu s potpisom Elie Saaba, mi pripadamo onoj većini koja je saglasna da #animalprint treba ipak držati van crvenog tepiha i glamura.

Da, on izgleda sjajno u street style varijanti, ali na glamuroznim eventima teškooo.

U ovakvoj haljini možda bi prošla Irina Shayk jer smo navikli da izgleda jeftino i nekako kič, ali Anne koja je imala elegantne i vrlo sofisticirane red carpet momente u ovoj haljini koju odlikuje suknja sa šlicem te svetlucavi bodi sa prozirnim panelima u predelu stomaka, sve je nekako pogrešno na glumici.

Ni beauty, kao ni aksesoari nisu pomogli glumici za bolji finalni utisak jer poluzalizana kosa, te loša šminka, krupne alke, neugledna tašnica a posebno sandale sa cirkonima izgledaju kao da su kupljeni kod Kineza u poslednji čas.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/