Veliko modno bravo za američku trendsetrerku: Ovako se nose minić i džemper na šik način

Foto: Profimedia

20. 12. 2018.

Prelepa Olivia Culpo iznela je basic kombinaciju na jednom neočekivano višem nivou.

Da biste postigli šik izgled sa praktično bilo kojim spojem klasičnih komada, ponekad je dovoljno da budu koordinisani u samo jednoj boji, a potpuni efekat sasviim sigurno postižete ukoliko su u pitanju i boje koje važe klasiku u domenu elegancije: crna ili bela.

Iako kada je Olivia u pitanju nije teško da izgledate dobro, ni kada obučete nešto najjednostavnije, s obzirom da je ova 26-godišnjakinja pre par godina bila okićena prestižnom titulom Miss Universe, činjenica je da se lepa modna influneserka potrudila oko zanimljivog i vrlo efektnog stajlinga.

Oversiezd džemper koji Olivia nosi poseduje doduše Givenchy potpis, ali to svakako u ovom spoju komada može biti bilo koji oversized džemper u crnoj boji.

KOmbinaciju potpom upotpunjuje mini suknja, najlon čarape sa printom tufni, popularan model čizmica do članaka sa blok štiklom, dok kompletan outfit u šik maniru zaokružuje beretka i Chanel štepena torbica.

Klasični komadi, boje i odlična sinhronizaacija istih.

Ovo je jedan od onih stajlinga zbog kojih se zahvaljujemo na odličnoj inspiracji. Hvala, Olivia!

 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...