Katie Holms bila je dama koja nije dopuštala da se u javnosti pojavi neurednog izgleda, pa čak i u periodu dok se razvodila od Tom Cruisea, što je bilo izuzetno dramatično i medijsko propraćeno iskustvo.

A upravo je "zapušteno" pridev kojim bismo opisali poslednja dva izdanja poznate glumice.

Pre nekoliko dana, paparazzo fotografi uslikali su je u vrlo ležernoj, gotovo kućnoj garderoberi preko koje je obukla pastelni maxi kaput.

Skupocena kožna Fendi torba samo je odmogla celokupnom looku od kojeg je izuzetno odskakala. Nekoliko izmešanih i nespojivih stilova kao rezultat su imale potpunu zbrku od outfita.

Jedno neformalno pojavljivanje javne ličnosti ne bi trebalo da bude za osudu, ali ono što pomalo zabrinjava jeste stajling koji je Katie odabrala za proslavu svog 40. rođendana.

Proslava je bila zakazana za poznati njujorški restoran "Serendipity 3", a društvo su joj pravili najbliži članovi porodice, kao i momak, glumac Jamie Foxx.

Ležerna glumica stigla je u restoran nenašminkana i u vrlo neočekivanom spoju.

Holmes je obukla farmerice i jednostavnu sivu majicu, koji jesu dobra polazna tačka za mnogobrojne kombinacije.

Međutim, dugačak vuneni džemper duginih boja i Gucci cipele zaista nisu nudile nikakvo objašnjenje, već bezbroj pitanja.

Zbog čega se glumica neobične lepote odlučila na tako neuglađen izgled, većini ljudi nije jasno.

Ono što je sigurno jeste da bismo voleli da se Katie vrati svojim fenomenalnim modnim izborima i glamuroznim toaletama koje su joj tako lepo pristajale.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/