Genijalna Melania Trump: Militari kombinacija demonstrirala moć prve dame Amerike

Foto: Profimedia

17. 12. 2018.

Prva dama Amerike ne može proći nezapaženo, ali ovaj put je definitivno tema broj jedan mnogih modnih časopisa

Melania Trump poslednjih dana ima pune ruke posla. Nakon što je darovala decu bojankama i slatkišima na poziv američkih marinaca, prva dama je posetila nosač aviona USS George H.W. Bush u Hamptonu i iznenadila američke vojne pilote, a njen stajling ni ovaj put nije uspeo proći nezapaženo.

Melania Trump ušla je u istoriju kao prva američka dama koja je letela vojnim avionom V-22 Osprey te sletela na nosač aviona. U dogovoru s kapetanom Chris Hillom prva dama iznenadila je američke vojne pilote i zahvalila im se na služenju državi, a umesto vrtoglavih štikli i ženstvenih haljina u kojima je najčešće viđamo prilikom službenih događanja, Melania je ovog puta sve iznenadila nesvakidašnjom modnom kombinacijom, netipičnom za jednu prvu damu.

Ako je lepa Slovenka u nečemu nepogrešiva, onda je to usklađivanje autfita sa prilikom. 48-godišnja prva dama možda nije nosila maskirnu jaknu poput vojnika, ali se zato pobrinula da ne odskače previše od svojih domaćina te se obukla prikladno, a njen stajling je pravo osveženje, kao i njena nova boja kose. Lepa prva dama pojačala je plave pramenove i vrlo suptilno postala plavuša.

Ostatak teksta pročitajte OVDE


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin