Latino zvezda trenutno promoviše svoj poslednji film, romantičnu komediju Second Act u kojoj tumači glavnu ulogu.

Trenutno se promocija filma odigrava u Njujorku, gde Jennifer gostuje u različitim emisijama, zbog čega je u poslednjih 48 sati promenila neverovatnih 12 outfita!

Najupečatljiviji koji je prošetala je svakako onaj sa potpisom čuvenog italijanskog dizajnera Giambattiste Vallija, u pitanju je model koji dolaze iz couture kolekcije za jesen/zimu 2018.

Na pisti ovaj model je izgledao zaista senzacionalno, mada, čak i u izdanju u kome ga je ponela izuzetno vitka i visoka manekenka, izgleda previše za svakodnevnu upotrebu, da se tako izrazimo.

Svakako da ovakvi couture modeli haljina nisu namenjeni za klsične svečane događaje, već za one pomalo ekstravagantnije, poput dodele Oskara recimo.

Jennifer je međutim, odlučila da ovu ekstravagantnu haljinu ponese na premijeru svog f

ilma, jer je ona svakako i bila diva te večeri i to joj ne možemo zameriti.

Ipak, činjenica je da ovaj model nikako ne pristaje njenoj građini, iako je pevačica pokušala visinu da nadogradi izuzetno visokim potpeticama.

Na koju god stranu da okrenet, J.Lo je jednostavno izgledala da kao de se umotala u gomilu draperije od tila u pink boji.

Kako je izgledala Jennifer pogledajte na sledećoj stranici: 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/