Nekada najbolja teniserka sveta, Ana Ivanović "počastila" nas je još jednom fotografijom na svom Instagram profilu u egzotičnom okruženju sa palmama i fantastičnom outfitu crvene boje. 

Crvena košulja-haljina dugih je rukava i lagano pada tik ispod kolena, veže se oko struka i ima naglašene džepove na grudima. Kreacija je svedena i elegantna i dodatno je dobila na ležernosti zahvaljujući belim patikama i mini tašni bordo boje. 

Svoj stajling Ana je upotunila nezaobilaznim osmehom i oversize naočarima, dok se u beauty sferi opredelila za prirodni izgled i kosu vezanu u visoki rep. 

I ovog puta, nizali su se pozitivni komentari na račun harizmatične Ane i njenog osvežavajućeg izgleda: "Mnogo lepa!, "Lepa, srećna i zadovoljana", "Najlepša žena na svetu", "Divna haljina".

Posebno je interesantno da je identičan model haljine Ivanovićeva već ponela početkom novembra, samo što se tada opredelila za tirkiznu boju. 

A ostvaljamo da procenite da li vam se Ana više dopada u crvenoj... 

...ili tirkiznoj haljini? 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/