Iako nas poslednji niz nedelja oduševljava na dnevnom nivou svojim statement kaputima koji na njoj izgledaju kao da vrede milion dolara, jedno je sigurno: Melania može da ponese sve i biće glavna vest u medijima. 

Prva dama Amerike važi s razlogom za ženu državnika jedne vele sile koja ima vrhunski osećaj za stil.

Bilo bi čudno da nema s obzirom da se toliko dugo bavila manekenskim poslom i kretala se u krugu modnih dizajnera te dobila pristup top dizajnerskim komadima od kojih već sada je evidentno blagu prednost nad ostalim, lepa Slovenka daje Michaelu Korsu i Ralphu Laurenu.

Od kada je postala prva dama SAD-a, Melania je prošetala bezbroj savršenih kombinacija koje su izazvale taj "wow" momenat.

Crni kostim, uzana plava haljina do kolena bez rukava, crvena pelerina sa širokim reverima... ne postoji komad koji vitkoj gospođi Trump ne pristaje, niti koji joj manje ili više bolje stoji.

Mi smo nekako uspeli da "detektujemo" bar materijal koji njenom izgledu daje taj "power" vajb više nego drugi.

U pitanju je naravno ta seksi i moćna koža koju Melania voli često da nosi, i to tako dominantno da pored Donalda izgleda kao da je ona predsednik Sjedinjenih Američkih Država, a ne on.

Ona ipak ne nosi kožu u basic maniru - all black + all leather kako većina trendeseterki praktikuje da je nosi.

Ne, ona ne beži od ljubičaste kožne suknje Dareka Lama koju će upariti sa kožnim mantilom u boji čokolade Ralpha Laurena i rolkom u istoj nijansi. Isto tako pokazaće svima da je najveći fan te braon kože a ne pomenute crne. Te i da ta braon može da se kombinuje sa limun žutom i da izgleda senzacionalno.

Pogledajte na sledećoj strani pet najboljih Melanijih izdanja koja se baziraju na bar jednom kožnom komadu:

PageBreak

1. Ljubičasta kožna suknja, braon kožni kaput i braon vunena rolka

2. Camel pantalone, bela košulja i sivkasti kaput-mantil 

3. Kožni sako u boji meda i bela suknja do kolena

4. Žuta rolka i kaput sa braon kožnom suknjom

5. Bordo kožne skinny pantalone i jakna pesak boje

Priredila: Ana Dodig

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/