Elegantna, nasmejana i opuštena u kariranoj crvenoj suknji koja joj stoji fenomenalno: Kate Middleton u svom najboljem jesenjem casual izdanju

Foto: Profimedia

05. 12. 2018.

Poslednje izdanje svima drage Kate The Great imalo je prizvuk božićne i novogodišnje atmosfere na koju nas po difoltu asocira crveno-crni tartan sa belim detaljima.

Iako je tokom ove godine pažnju medija pa i kompletne svetske javnosti "ukrala" Meghan Markle, nova članica najpopularnije kraljevske porodice na planeti, to nije umanjilo status vojvotkinje od Kembridža koja je bila opravdano odsutna zbog porođaja trećeg detata, princa Louisa.   

To se posebno vidi od jeseni kada se Kate vratila u sam fokus medija i na zvanične dužnosti koje ima shodno tome da je supruga starijeg sina princa Charlesa, Williama koji ima realne šanse da nakon smrti bake bude krunisan u novog kralja V.Britanije. 

Pored formalnih i svečanih događaja koji iziskuju glamurozne kreacije, Kate nam usput priredi i jedan off-duty momenat koji nas oduševi. Tako je bilo i juče kada smo nju i vojvodu od Kembridža videli kao domaćine svečanosti u palati Kensington Palace posvećenu vojnicima i njihovim porodicama, a Kate je ovom prilikom svojim odevnim izborom nagovestila prazničnu estetiku. 

Naime, razdragana brineta opredelila se za crni, uži džemper na kopčanje koji je uparila sa vrlo efektnom midi suknjom tartan dezena u crveno-crnoj boji sa belim detaljem. Igra dužina džempera i suknje, neposredno je naglašena crnim čizmicama na štiklu i špic. 

Vidno nasmejana, Kate je pustila kosu i lice oplemenila ružičatim rumenilom koje je njenom celokupnom izgledu dalo jednu ljupkost. 

Na fotografijama koje su obišle svet, Kate i William izgledaju raspoloženo, a tome je očigledno išla u prilog celokupna atmosfera na događaju koja je dodatno oplemenjena veštačkim snegom...

Na sledećoj stranici pogledajte fotografije prelepe Kate Middleton.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin