Na samitu G20 u Buenos Airesu, protekle nedelje okupili su se brojni svetski lideri, uključujući domaćine, argentinskog predsednika Mauricija Macrija i suprugu Julianu Awadu, koja je na dvodnevnom samitu ponovno dokazala titulu jedne od najbolje odevenih prvih dama.

Prva dama Argentine Juliana Awada nije bila preterano poznata široj javnosti sve dok je nije zapala za oko američkom izdanju magazina Vogue, koji ju je nazvao savremenom Jackie Kennedy, što je verovatno jedan od većih komplimenata koji se može dobiti.

Ali upoređivanje sa neponovljivom Jackie Kennedy lepa brineta smatra preteranim: "Jackie je bila ikona jedne ere, ali imam osećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam autentičnost, imam svoj stil i ne upoređujem se ni sa kim".

Elegantna i prefinjena, ali itekako moderna prva dama jednako dobro izgleda u uskim farmerkama i belim patikama i u elegantnim večernjim haljinama. Na nedavno završenom samitu G20 u Buenos Airesu zablistala je u nekoliko besprekornih izdanja kojima su dominirale upečatljive haljine s potpisom domaćih dizajnera.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/