Ušli smo u mesec u kojem počinje sezona slavlja.

Događaji koji zahtevaju glamurozne #onpoint stajlinge već se nižu, a inspiraciju nije uvek lako pronaći.

Bilo da je u pitanju godišnja proslava kompanije ili rođendanska proslava bliske osobe, važno je da odaberete garderobu shodnu prilici, ali i sopstvenom senzibilitetu.

Nekoliko elemenata već možemo da pretpostavimo, počevši od materijala među kojima vladaju saten i svila. Tako elegantni, najbolji su izbor kada želimo da se osećamo ženstveno i senzualno.

Kada je zakazan party, Victoria's Secret model Elsa Hosk poseže za jednom takvom haljinom, koju kao pravi modni znalac, iskusno nadograđuje statement nakitom, dok siluetu ističe ništa manje fashion kaišem oko struka. 

Odevni komad iz jednog dela u vatrenocrvenoj boji je uvek odličan i nosiv predlog. Slip haljine koje su proslavile Francuskinje unapredite trendi detaljima poput salonki sa tartan motivom, po uzoru na Georgiu May Jagger.

A onda - tvist. 

All-time omiljena party devojka, slavna Kate Moss, crnim stajlingom u kojem je glavna zvezda kombinezon od somota sa satenskim detaljima inspirisaće vas da pomislite na nešto drugačije. Pak, američka pevačica Solange Knowles stvari je podigla na viši nivo - pogledajte samo njen jednodelni outfit ukrašen kristalima koji potpisuje modna kuća Gucci.

Sledi top 6 odevnih kombinacija za događaje koji zahtevaju svečaniji izgled.

PageBreak

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/