Revnosni paparaci zapazili su poznatu dizajnerku na njujorškom JFK aerodromu. Međutim, čak i da u pitanju nije bila Victoria Beckham, svakako bi zapazili ženu u ovakvoj kombinaciji.

Outfitom je svakako dominirao maxi kaput leopard printa, a Victoria ga je ponela uz all-black kombinaciju i tako dodatno naglasila upečatljivost trendy dezena.

Jednobojni komadi uvek dodatno naglašavaju moć dezeniranog komada, a Vicky to vrlo dobro zna. Crna kao sinonim za eleganciju, isto tako ostavlja utisak željene prefinjenosti, a u spoju sa animal printu dobija se jedna vrlo moćna kombinacija.

Kroj pantalona je sada već prepoznatljiv kada je Victoria Beckham u pitanju - forma zvonastog oblika i nešto višeg struka. Uska džemper rolka dodatno naglašava siluetu i daje izgledu classy notu.

Izgled je zaokružen aksesoarom koji je postao zaštitni znak dizajnerke - oversized naočarama, ali i odličnom kožnom torbom u crnoj boji.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/