Brigitte Macron zasenila kraljicu Belgije modernom kreacijom sa Louis Vuitton potpisom

Foto: Profimedia

22. 11. 2018.

Za razliku od većine predsedničkih ili royal dama, Brigitte Macron ne igra na sigurno i iz tog razloga nas apsolutno svaki put oduševi, a ostale dame ostavi poprilično u senci.

Tokom svoje zvanične posete Belgji, predsednik Francuske Emmanuel Macron i prva dama Francuske, sinoć su prisustvovali svečanoj večeri koju su za njih upriličili kralj Philippe i kraljica Mathilde od Belgije.

Shodno prilici koja je podrazumevala visoku eleganciju visokog društva, belgijski kralj i kraljica pojavili su su u nešto zvaničnijim "dvorskim" outfitima.

Mathilde je za ovu priliku u potpunosti igrala na sigurno, izabravši čak i kraljevski materijal - pliš i to onaj u tamno crvenoj boji, jedina modna smelost koja se isticala na outfitu belgijske kraljice bio je kroj deokltea, koji je otvarao kako sam dekolte, tako i ramena.

Međutim, po pitanju staljinga apsolutna kraljica večeri bila je Brigitte Macron u dugoj custom made haljini sa potpsiom dizajnera koga najčešće preferira - Louis Vuittona.

Haljina se isticala vrlo specifičnim srebrnim detaljima u vidu našivennih aplikacija na okovratniku, kao i na traci ispod grudi, dok je sama haljina crne boje, krojem u potpunosti odgovarala minimalističkoj formi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...