Jedna od najbolje odevenih kraljevskih dama posetila je Španski kulturni centar u peruanskoj prestonici Limi. Tom prilikom prelepa Letizia se pojavila u ležernoj boho midi haljini na pruge u nijansama crvene, sive i žute.

46-godišnja kraljica pokazala je i umeće u beauty segmentu izabravši diskretan smokey eye u nijansi sive senke, te ružičasti ruž s podtonom bronze koji je savršeno ispratio njen maslinasti ten, dok je kosu uvila u romantične lokne dobivši na bujnosti.  

Prozirna haljina sa V izrezom i svetlucavim koncem koju je krasio i dekorativni kaiš od istog materijala,  ipak predstavlja odstupanje od dosadašnjih izbora lepe kraljice, kako u kroju, tako i u dezenu ali je svakako prilagođena poseti ovoj latinoameričkoj zemlji gde su haljine sličnog kroja i printa čest izbor dama.

Samo dan ranije Letizia je bila u potpuno drugom izdanju, odabravši sivo karirano odelo koje je osvežila crvenim salonkama i crvenom torbom te vrlo prirodnom šminkom. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/