Po uzoru na Audrey Hepburn: Kraljica Letizia u retro haljini Caroline Herrere opravdala status najelegantije dame plave krvi

Foto: Profimedia

13. 11. 2018.

Njene kombinacije koje odolevaju trendovima i koje možemo da stavimo u domen klasičnih i večnih komada su još jednom imale svoju savršenu manifestaciju...

Španski kraljevski par Letizia i Filipe su trenutno u zvaničnoj poseti državi Peru, a lepa brineta je već svojim prvim pojavljivanjem sve ostavila bez daha. 

Za ovu priliku izabrala je sofistisiranu kreaciju Caroline Herrere retro kroja, koja dosta podseća na komad koje je nosila neprikosnovena ikona stila glumica Audrey Hepburn. 

Monohromatska, crno-bela haljina koja odiše visokom elegancijom i odmerenošću dugih je rukava i od struka se širi, stvarajuću raskošnu suknju tik ispod kolena. 

Nekadašnja novinarka dodatno je istakla svoju vitku figuru sa crnim, lakovanim salonkama, kao i pismo-tašnom koju je držala u ruci. 

Letizia je izgledala vrlo otmeno, a tome su posebno doprineli i njenu beauty momenti kao što je niska punđica i make up nude nijansi koji su se pokazali kao pun pogodak.

Na sledećoj stranici pogledajte kako je izgledala Kraljica Letizia u retro haljini Caroline Herrere: 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...