S obzirom na njenu stilsku istoriju, ovo izdanje je zaista poprilično iznenađujuće.

Catherine je poznata po komadima koji su definitivno bezvremenska klasika, a to podrazumeva sveprisutnu eleganciju.

Ovo izdanje u kome je glumica zapažena na losanđeleskom aerodromu, sve je samo ne klasično, a eleganciji da ne govorimo.

Ne možemo čak ni da joj oprostimo to što je očigledno u pitanju kombinacija za putovanje, dakle naklasak je svakako na komforu.

Da je prošetala u trenerci, pa čak i duksu, patikama i helankama, to bi nam bilo sasvim jasno, većina nas voli dobre stilske komade i da se zbog istih oseća bolje u sopstvenoj koži, ali ponekad je ona stara "udobnost na prvom mestu", zaista neophodna.

Catherine Zeta igrala je na kartu komfora, ali je u isto vreme pokušala da bude sam svoj stilista koji stremi novim trendovima.

Jedan od njih je definitivno pogodila, to je mix and match, ali je velika greška što je pokušala da pomeša različite printove i materijale u svim mogućim nijasama istog tona.

Da bi na kraju nepovezana celina u potpunosti bila iskazana aksesoarom koji je odgovoran za krajnji rezultat nefunkcionalnosti, a to su kratke zlatne čizmice.

Na sve to i šešir i naočare u naravno zelenim tonovima i na kraju još i svetlo siva (?) birkinka.

Catherine Zeta-Jones izgledala je kao osoba koja je iz svog garderobera u zelenoj nijansi povadila sve prvo što joj je pod ruku palo i u tome izašla napolje.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia