Na nivou zadatka: Brigitte Macron u indigo plavoj Louis Vuitton haljini opet briljirala

Foto: Profimedia

17. 10. 2018.

U izboru kreatora, ostala je dosledna svojoj omiljenoj kući Louis Vuitton, ali model haljine jeste bio novina u njenom izboru...

Harizmatična Brigitte Macron sa suprugom, predsednikom Francuske juče je dočekala zvaničnu delegaciju Južne Koreje i shodno prilici - svečanoj večeri, izgledala veoma sofisticirano i glamurozno. 

Poznata po jednostavnim krojevima i jednobojnim komadima, prva dama Francuske i ovog puta nije odustala od načelnog pravila svog stila, izabravši dugu, indigo plavu haljinu koja prati liniju tela.

Kreacija je veoma specifična u gornjem delu, jer pored "dubokih" bretela, ima nadšivenene rukave koji otkrivaju deo ramena i koji su zanimljiva alternativa konzervativnim rešenjima - kao što su ešarpa ili marama. 

Kroj haljine blago je prekinut kaišem-lančićem u predelu struku, ali je dodatno naglašen šlicevima koji se nalaze u donjem delu, kao i salonkama kojima je Macron zaokružila svoj look. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin