Ako neko nema dlaku na jeziku i može o svemu i svakome da priča direktno, a dolazi iz sveta modelinga, to je onda Naomi Campbell. Ova dugonoga, vretenasta manekeneka često je bila u fokusu mnogih skandala - svi pamtimo period kada je nakon napada na svoju služavku, osuđena na društveno-koristan rad koji se sveo na posao čistačice u garaži Gradske čistoće. 

48-godišnja britanska manekenka ipak prebrodila je sve i nastavila da dominira kao ultimate catwalk queen.

Mi lično uživamo uvek kada je vidimo, bilo da je to na reviji Versacea i pokojnog Azzedine Alaie ili kada gostuje u nekom večernjom šou programu.

Na primer pre neku noć kada je gostovala kod Andy Cohena u show emisiji Watch What Happens Live With Andy Cohen, zajedno sa glumcem Cuba Gooding Jr-om, Naomi je zabavila sve prisutne ali i nas kraj malih ekrana.

Na pitanje šta misli o komentaru Kendall Jenner da je prilično selektivan koje poslove bira, te da nema nameru da radi kao ostale manekenke, Naomi je napravila svoju najbolju frozen facu pre nego što je izjavila: Sledeće pitanje!  

Britanska zvezda bila je takođe vrlo iskrena i kada ju je voditelj priupitao šta misli o sukobu Nicki Minaj i Cardi B na ICONS partyju magazina Harper’s Bazaar.

"Da, nazvali su žurki Icon Party, ali tamo nije bilo niti jedne ikone. Kate (Moss) i ja smo provele celo veče kod mene na krevetu gledajući tv."

Pogledajte u nastavku šta je Naomi još imala da kaže o Kaiji Gerber, ćerci njene dobre prijateljice:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/