Brigitte Macron za službene dužnosti bira mahom jednostavne, ali naravno uvek elegantne kombinacije i jedna je od retkih dama koje mogu da izvedu da izgledaju elegantno noseći farmerice i patike. Spoj uz koji Brigitte kombinuje majicu i blejzer ili zanimljivu, nešto sofisticiraniju bluzu.

Sve to njoj vrlo lako polazi za rukom.

Isto tako dovoljno je da obuče jedan prilično jednostavan i vrlo elegantan komad i da to bude dovoljno za maksimalan utisak prefinjenosti.

Ovaj put to je bila crvena haljina blagog A kroja, dužine tik iznad kolena, potpuno zatvorena, ali sa zanimljivim detaljima u vidu manžetni u predelu pojasa.

Uz jednostavnu, ali vrlo efektnu haljinu koju potpisuje Nicolas Ghesquière, čijie modele Brigitte preferira, prva dama Francuske kombinovala je klasične crne salonke. Kosu je vezala, a u segmentu beauty dela ostala verna neutralnom makeup-u.

Njena kompletna pojava i neusiljen osmeh u ovom šarmantnom izdanju ostavilu su impresivan utisak koji nas je asocirao na pojavu devojčice.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/