Kada neko ima mlad duh! U stilskom izvođenju Sharon Stone ŠEZDESETE izgledaju kao nove ČETRDESETE!

Foto: Profimedia

27. 09. 2018.

Ona je godinama bila seks simbol Holivuda, potom se povukla iz fokusa po pitanju snimanja filmova, godine su učinile svoje, ali ona je i dalje potpuno, potpuno predivna!

Kada nisu u pitanju svečani događaji, na kojima je zapravo retko i možemo videti, Sharon Stone preferira prilično casual stajling. Uglavnom je u pitanju sportska elegancija, ali sve što ona nosi uvek je udobno, naglasak je maksimalno na komforu. A kako da izvedete da ponesete udobne komade, koji nisu odveć casual, već po malo i sofisticirani, Sharon je demonstrirala na losanđeleskom aerodromu.

Baš poput crne, a posebno u letnjoj varijanti, bela je sinonim za eleganciju, te ako izaberete udoban beli jeans i uparite ga sa belom majicom, a preko toga prebacite duks sa breton prugama, možete sasvim sigurno ušetati u neku od prefinjenih radnji na nekom od hilivudskih bulevara, a da vas niko ne pogleda ispod oka.

Patike, kofer u ruci, transparentne Ray Ban naočare (kao jedini modni detalj koji se ističe), vetar u kosi i osmeh na licu.

I to zarazan osmeh, moramo primetiti kao i da 60-e zaista izgledaju kao 40-e u njenom izvođenju.

Bravo, Sharon!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...