Da smo na ulici nekog od naših gradova videli devojku stilizovanu na isti ovaj način, rekli bismo isto što imamo da kažemo i poznatoj glumici: "Fashion, no, no!".

Šalu na stranu, helanke, džemper i plitke čizmice zaista su kombinacija koju bi isključivo trebalo da nosite na putu do prodavnice i nazad.

Iako je u pitanju all black, outfit, iako je u pitanju oversized džemper sa vrlo trendy iscepanim detaljima (koji da, izgledaju sjajno) i resama - model francuske modne kuće Balmain, iako je tu cross body torbica sa srebrnim lancem (možda jedini detalj koji izgledu daje dašak luksuza) i na kraju crne oversized naočare za sunce.

Ništa od toga nije pomoglo ovoj kombinaciji da se podigne.

Obične pamučne helanke u crnoj boji, jednostavno su srozale čitav outfit.

Postoji razlog zašto ih praktično svaki dizajner smatra najgorim mogućim odevnim predmetom, koji bi trebalo da se nosi isključivo tokom vežbanja.

Udobnost je naravno na prvom mestu, ali sigurno smo da bi glumici bilo isto tako udobno i u farmericama, koje i u ovoj street style varijanti za šetnju po Parizu, izgledale mnogo, mnogo bolje. 

Kako je izgledala glumica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/