Kraljica Letizia u predivnoj ženstvenoj haljini koja se može naći po pristupačnoj ceni

foto: Profimedia

20. 09. 2018.

Ako u Engleskoj postiji The Kate Effect, onda u Španiji postoji The Letizia Effect jer bukvalno sve što Letizia obuče, rasproda se za tren oka.

Letizia je poznata po vrhunskim ženstvenim izdanjima, te ovakav stilski odabir ni ovoga puta nije izostao.

Prilika u kojoj je španska kraljica pokazala svoj besprekoran ukus, ovaj put je bila predstavljenje posebnog tehnološki superironog Vega-3 lasera na Univerzizetu u Salamanci. Za ovu priliku španska kraljica odabrala je lepršavu midi hlajinu sa visokim prorezom sa Massimo Dutti potpisom, a čija cene se kreće u rasponu od oko 8.000 rsd.

I ovo nije prvi put da za razliku od britanskog plemstva recimo, španska kraljica nosi značajno pristupačnije brendove, koji i te kako zaslužuju pažnju, a to u njenom izvođenju shvatimo odmah!

Ova bela haljina koja prati liniju tela ističe se interesantnim printom od sitnih crnih kvadratića, ali i zanimljivim krojem koji čini da gornji deo izgleda poput bluze. Tu su i vrlo efektne falte koje se prozežu duž čitavog modela, pa čak i na rukavima, dajući ovom modelu od viskoze posebnu lepršavu notu.

Elegantnu ženstvenu haljinu, lepa Letizia nadogradila je crnim kožnim kaišem u predelu pojasa naravno, dok je kompletan izgled zaokružila crnim štiklama sa otvorenom petom. 

Izvor: elle.rs/zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...