Bio je dovoljan samo jedan detalj da ona opet briljira: Melania Trump Gucci komadom zasenila prvu damu Poljske

foto: Profimedia

19. 09. 2018.

Kako da vam kažemo, mi nismo ni sumnjali!

Melania Trump započela je seriju svojih jesenjih stajlinga, i to prilično dobro! Za doček poljskog državničkog para u Beloj kući, odlučila se za čistu eleganciju, baš onu po kakvoj je najpoznatija.

Nepogrešiva u Gucci kaputu na dvoredno kopčanje prva dama Amerike stajala je rame uz rame kraj svog supruga, američkog predsednika Donalda Trumpa, prilikom susreta sa poljskim predsednikom Andrzejom Dudu i njegovom suprugom Agatom Kornhauser-Dudu.

I dok je Melania nosila samo jedan ključni deo stajlinga - vuneni kaput u boji slonovače, koji potpisuje modna kuća Gucci (trenutno najpopularnija na svetu), uz jednostavne crne salonke, prva dama Poljske pokušala je parirati u crnim pantalonama, crnom topu i belom sakou ustručenom u pojasu kaišem, uz takođe crne salonke.

Melanijin modni iskorak ipak je delovao oku primamljivije, mada moramo da pohvalimo i Agatu koja je uspela da od svih dosadašnjih prvih dama stane na crtu Melaniji, a to je do sada uspela samo prva dama Argentine.   

izvor: Gloria.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...