Najbolja ležerna kombinacija Penelope Cruz do sada: Prugaste pantalone i bela majica učinili da španska glumica mami poglede i u jednostavnom izdanju s potpisom Chanela

foto: Profimedia

14. 09. 2018.

Stava smo da Penelope poslednjih godinu dana blista i da nikada nije izgledala lepše!

Prosto iz njenog svakog pojavljivanja emituje se činjenica da je srećna, ispunjena i voljena. Javiere, to ide sigurno velikim delom na tvoj račun.

Slavna španska glumica koja je odnedavno i novi ambasador i promo lice Chanela poseduje taj faktor X. Ona je seksi, zanosna, šarmantna i vrlo simpatična. Tu ima veliku sličnost sa Monicom Bellucci ako nas pitate.

Na predstavljanju novog filma "Everybody knows" u Torontu, u kome unače glumi zajedno sa suprugom - Javierom Bardemom, Cruzova je došla u mornarskom izdanju koje od glave do pete potpisuje Chanel.   

Penelope je imala na sebi običnu belu majicu, dugih rukava s natpisom La Pausa ispod kog je crveni logo Chanela, šire prugaste pantalone te visoke potpetice, dok je kosu podigla u ležeran, visoki rep. Šminka je bila odlična - savršeno oblikovane obrve, istaknute oči ajlajnerom i nude ruž s podtonom breskve. Naravno, tu su bile naočare i Chanel torba na lanac.

Pogledajte na sledećoj stranici kakvu eleganciju je Penelope pripremila za madridsku premijeru filma, samo dan kasnije...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...