Samo što je završen filmski festival u Veneciji, creme de la creme movie industrije preselio se u kanadski grad Toronto gde je pre nekoliko dana startovao Toronto Film Festival (TIFF).

Ugledni festival koji poslednji niz godina biva sve uticajniji i značajniji u filmskom svetu okupio je veliki broj slavnih dama. Baš kao i u Veneciji sva pažnja medija je bila na Lady Gagi, zvezdu filma A Star is Born, za koji je pevačica dobila sjajne kritike eminentnih ljudi iz industrije koja samo u Americi "obrće" preko 13 milijardi dolara na godišnjem nivou.

Gaga koja je na venecijanskom red carpetu zablistala u perjanoj pink haljini haute couture linije Valentina, ovoga puta se opredelila za Armani Prive i dramatičan look koji vuče korene iz starog Holivuda. Uzana, crna haljina od pliša koja je ispratila figuru muzičke dive nadograđena je prozirnim til detaljem u obliku bolera, sa sitnim tufnicama koja je pokrila njene ruke i ramena. Ipak, najposebniji deo bio je svetlucavi toka šešir ispod kog je Gaga stilizovala svoju platinastu kosu u elegantnu punđu.

Savršeno ujednačen ten ispratio je i nude ruž, dok su oči akcentovane sa svedenim ali perfektnim smokey eye momentom. Od nakita diva je ponela samo viseće minđuše u beloj boji sa sitnim kristalima. Nakon premijere videli smo je još dva puta - u metalik haljini, takođe Armani Privea i plišanoj bordo kreaciji Ralph & Russo kuće na jedno rame sa ustručenim kaišem, midi zvonastim rukavom  i nabranom suknjom.

Pogledajte na sledećoj stranici kako su izgledale Natalie Portman i Cara Delevingne u Torontu...

PageBreak

Pored Gage našu pažnju je privukla i Natalie Portman. Prelepa glumica jevrejskog porekla izgledala je božanstveno u svetloružičastoj haljini Christiana Diora s v uzrezom i dugačkom suknjom na falte, od polusjajnog satena.

Paparaci su pratili i Caru Delevingne koja je imala dva rokenrol-glamur momenta na crvenom tepihu koji su ocenjeni sa najboljom ocenom od strane kritičara.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/