8 najlepših red carpet izdanja sa filmskog festivala u Veneciji

Foto: Profimedia

10. 09. 2018.

Ove godine poznate dame su nas pomalo razočarale, nije bilo teško izabrati one najbolje, ali je zato kada su u pitanju određene glumice (u ovom slučaju dve) bilo zaista teško izabrati njihov najbolji outfit.

Da razjasnimo nešto na samom startu, takozvani red carpet događaji, koji podrazumevaju glamuroznu svečanost, isto tako podrazumevaju i takav dress code.

A kada su pritom u pitanju i čuveni filmski festival, kakav je ovaj u Veneciji, koji se ovog leta održao po jubilarni 75 put, onda je visoka elegancija nešto što se podrazumeva.

I taj segment zaista jeste makismalno ispoštovan, ali kao da većina dama jednostavno nije bila preterano inspirisana, za razliku od festivala u Kanu recimo, pre nekoliko meseci.

Međutim, na maloj, ali pomno odabranoj listi određena imena su se istakla i po nekoliko puta.

To je na prvom mestu definitvno Naomi Watts, koja u modnom segmentu briljira godinama unazad, koja god prilika da je u ptanju, a posebno kada su u pitanju svečani događaji.

Njena izdanja su i na venecijanskom crvenom tepihu bila besprekorna, ali su se ovaj put izdvojila i kao najlepša.

Sa druge strane ne smemo zanemariti ni Natalie Portman, iako svaki outfit nije bio krajnje glamurozan kao što je slučaj sa njenom koleginicom Naomi, lepa Natalie se ipak pojavila u pobedičkoj zlatnoj kreaciji.

Ako bi određena toaleta ilustrovala besprekorno glam izdanje za ovakvu vrstu događaja, to bi onda definitivno bila haljina sa Gucci potpisom koju je pre par dana prošetala Portmanova.

Na trećem mestu je uvek zanosna i isto tako stilski besprekorna, Cate Blanchett.

Natalie Portman u Gucci izdanju

Izabel Goulart u Alberta Ferretti kreaciji

Naomi Watts u Dolce & Gabbana izdanju

Naomi Watts u Armani Prive haljini

Ostatak najlepših izdanja pogledajte na sledećoj stranici:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...