Proslavljena glumica Julia Roberts u nedelju je prisustvovala na prestižnoj filmskoj manifestaciji, predstavljaući film Ben is Back u kome tumači jednu od glavnih uloga.

Dostojno ovakve prilike, Julija je izabrala veličanstvenu crnu, dugu haljinu - svedenu, jednostavnu, ali veoma efektnu sa potpisom Dsquared2 dua.

Naglašena ramena, dugi rukavi i kroj koji prati liniju tela dobili su svoj dramatični efekat otvorenim "prorezima" na struku. Crnim sandalama na štiklu nadogradila je svoj skulpturalnu kreaciju i zaista, za njen odevni izbor dajemo čistu stilsku desetku! 

Međutim, ono što moramo da istaknemo jeste da je već uveliko renomirana glumica drastično smršala i tako se pridružila redu holivudskih mršavica koje kao da ovaj problem stavljaju u prvi plan, a ne svoj talenat i umetnost kojom se bave. 

Iako i dalje izgleda sofisticirano, nadamo se da će se Oskarovka vratiti u svoju formu koja podrazumeva zdrav izgled i malo oblina.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/