Spisak zvanica koje su prošetale crvenim tepihom prilikom dodele VMA nagrada nije prošao bez zvezda kao što su Cardi B, Nicky Minaj ili Kylie Jenner, ali svu pažnju medija i fotografa ipak je ukrala Jennifer Lopez. 

U pratnji svog aktuelnog partnera Alexa Rodrigueza, J.Lo je samouvereno koračala crvenim tepihom i to kao po pisti, a za je svakako zaslužna asimetrična i vrlo seksi haljina. 

49-godišnja lepotica opredelila se za dugu Versace kreaciju, na jedno rame koja prati liniju tela, s dubokim šlicem koji siže do kukova.

Toaletu sa naborima u predelu stomaka i grudi, pop diva nadogradila je sandalama na ultravisoku potpeticu, takođe u boji srebra. Za svečanu priliku, zvezda hitova Jenny from the block i If You Had My Love pustila je dugu kosu koju je oplemenila svetlijim pramenovima, dok je šminkom braonkastih tonova zaokružila ovo efektno izdanje koje je proglašeno najboljim na dodeli video muzički nagrada MTV kanala.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/