Žena kojoj najbolje stoje odela: Melania Trump u poslovnom izdanju koje potpisuje Michael Kors dokazala da je za bossy look bitan STAV

Foto: Profimedia

21. 08. 2018.

Ako smemo da budemo pristrasni: niko ne ume da nosi tako moćno odela kao prva dama Amerike.

Prva dama Amerike oduševila je sve prisutne na manifestaciji Cyberbullying Summit u Rokvilu, i još jednom pokazala da je u istoriji prvih dama SAD-a, možda i najbolje odevena pored Jackie. Naime, tokom održavanja konferencije u ponedeljak i predstavljanja kampanje Be Best, Melania se opredelila za varijantu poslovnog izdanja, za koju možemo da kažemo da je veoma classy i efektna u isto vreme. 

Za to je zaslužno fantastično teget odelo s potpisom dizajnera Michaela Korsa, koje se sastoji od svedenog sakoa i uzanih pantalonana.

Kombinacija bi prošla nezapaženo, da brineta nije obukla svetloplavu Chloe bluzu sa mašnom i tako kompletnom izdanju dala veoma ženstven pečat. 

Igra krojeva koja u ovom slučaju podrazumeva kropovane pantalone u tandemu sa visokim štiklama, dodatno je izdužila Melenijinu manekensku figuru.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin