Našu listi smo sastavili na osnovu vaših reakcija kako na sajtu Elle.rs, tako i u komentarima na socijalnim mrežama i zaključili smo da vam se posebno dopadaju nežna i ženstvena izdanja. 

Na modnom radaru koji je bio veoma aktivan minule sedmice, našle su se glumice, pevačice i jedna pripadnica plave krvi, koje su nas redom oduševljavale kako u svojim street style izdanjima, tako i na prestižnim događajima. 

Zato u nastavku pogledajte čija izdanja su vas ostavila bez daha i za koja ste smatrali da su najinspirativnija. 

# Meg Ryan

Iako se popriličan vremenski period nije eksponirala u medijima, njeno ležerno pojavljivanje u magičnom italijanskom selu Portofinu sa razlogom je izazvalo veliku pažnju. Skupa, sa prijateljicama, simpatična Meg Ryan uživa u odmoru, a tom prilikoma demonstrirala nam je casual izdanje koje je sa razlogom predmet interesovanja modnih znalaca. 

Pedesetšestogodišnja plavuša je crnu, pamučnu majicu sa belom zvezdom na grudima uparila sa belim farmericama i crnim patikama. Upečatljivu igru boja, crno-belo, zvezda filma The When Harry Met Sally dodatno je istakla retro, braon kaišem, kao i naočarama sa  okvirom u boji zlata. 

# Katie Holmes

Simpatična Katie Holmes je nedavno u Njujorku krenula na poslovni sastanak u veoma interesantnoj poslovnoj varijanti - njen biznis dress code je odstupio od ustaljenog pravila koji obično podrazumeva crnu suknju i belu košulju! Holmesova se izak odlučila za nešto drugačiji look, tako što je unela dašak romantičnih i retro momenata. 

Nežno, svetlo ružičastu košulju, "puf" rukava i naglašenih manžetni, uparila je sa vintidž kilotama sa širokim faltama i digmićima na kukovima. Efektana igra boja je nadograđena oversize, trendi naočarama, kao i tašnom u krem boji. 

Na sledećoj strani pogledajte kako su izgledale Jennifer Lopet, Sharon Stone i Meghan Markle. 

PageBreak

# Jennifer Lopez

Planetarno poznata pevačica uživanje od poslovnih obaveza pretvorila u pravi modni spektakl i to u predelu Nerano, demonstrirajući kako jedna džepna Venera naglašenih bokova treba da izgleda. Svedeni beli kupaći kostim brenda Naked Wardrobo, sa naglašenim korpama za grudi uparila je sa širokim, svetlo ružičastim, prugastim pantalonama na visoki struk. 

Sandalama na platformu dodatno je izdužila noge, dok je elegantnom belom torbom i statment naočarama sa refleksnim staklima nadogradila zaista inspirativan #summerlook. 

# Sharon Stone

Izlazak u grad ne podrazumeva samo elegantnija i smelija izdanja, već i može da bude pravi izazov i to u vidu ležernog outfita kakav je pokazala Sharon Stone u Los Anđelesu u sredu uveče. Prestižni restoran na Beverli Hilsu, skupa sa prijateljima, zvezda filma Basic Instinct i He Said, She Said posetila je u pomalo iznenađujućoj kombinaciji - belom končanom džemperu i skinny modelu farmerica. 

Krajnje opušteni ansambl, koji većina nas poseduje, nadogradila je mini tašnom i efektnim papučama sa cirkonima koje su unele malo glam-a idealnog za večernji izlazak. 

# Meghan Markle

Prelepa Meghan Markle je za ovu venčanje porodičnog prijatelja održano u crkvi u gradu Frenshamu, odenula fantastičnu teget haljinu brenda Club Monaco koja se, očekivano, rasprodala za manje od 24 sata.

Retro model, čini gornji deo koji igra ulogu košulje sa kratkim rukavima, dok donji segment čini plisirana suknja u zelenoj, ružičastoj, beloj i plavoj boji. Colorblock kreacija nadograđena je kožnim pojasem oko struka, crnim salonkama, sofisticiranim šeširom, kao i naočarama za sunce.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/