Konačno smo prizvali leto, sunce, more i plažu i naravno, sa omiljenim godišnjem dobom uvek su u fokusu letnji komadi koji su nezaobilazni za primorske destinacije. 

Slavne dame već neko vreme uživaju na plažama Italije, Grčke, Balija i uveliko su na Instagram profilima podelile delić atmosfere i letnjeg dokoličarenje. 

Međutim, ono što je svako u centru pažnje kako pratilaca na socijalnim mrežama, tako i medija su uvek savršene i "izvajane" figure celebrety ličnosti i inspirativni kupaći kostimi.

Ovog puta, naša sfera interesovanja su bikini i jednodelni kostimi koje su veoma samouvereno ponele IT cure i zato u nastavku pogledajte našu galeriju The best of the best!

#Bella Hadid

Manekenka je atraktivnim izborom crvenog, dubokog bikinija dobila pregršt pozitivnih komentara: "Wow, super je!" ili "Tako prelepa". 

#Alessandra Ambrosio

Već dugo se smatra boginjom mora i plaža, a kao takva nije napravila izuzetak u svetlo plavom jednodelnom kostimu, otvorenih leđa. 

#Elsa Hosk

Trendi boja za leto je mint zelena i prelepa Šveđanka je izabrala kako atraktivnu nijansu, tako i veoma upečatljiv jednodelni model sa zanimljivim detaljima na prednjem delu. 

Na sledećoj strani pogledajte kakav izbor kupaćeg kostima su napravile Jennifer Lopez, Olivia Palermo i Candice Swanepoel.

PageBreak

#Jennifer Lopez 

Zavodljiva pevačica uživa na odmoru u crnom bikiniju sa belim segmentima. Svoj look za plažu oplemenila je trendi oversize šeširom.

#Olivia Palermo

Vrlo specifičan model u bordo boji, koji nosi njen pečat sastoji se od topa sa kaišima i dubokih gaćica. Još jednom, nasmejana Olivia naprosto briljira.  

#Candice Swanepoel

Pripadnica Victoria Secret anđele izabrala je retro, jednodelni kupaći kostim crno-belog gingham dezena. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/